SURADNJA.

Suradnja za sigurnu budućnost.

Pružite Sigurnost, Podijelite Nadu. Sinovi Podrinja vas pozivaju da budete dio naše priče o promjenama. Vaš doprinos, bilo kroz članstvo, sponzorstvo ili konkretni prijedlozi za projekte, stvara temelje za svjetliju budućnost naše domovine. Samo zajedno, ostvarujemo sve što smo sanjali.

KADA SU NASTALI SINOVI PODRINJA?

Sinovi Podrinja, tim entuzijasta s 30 godina iskustva u pomoći BiH, sada idu korak dalje. U partnerstvu s dijasporom u Austriji i lokalnim stanovništvom Podrinja, stvaramo jedinstven pristup. U 2023. godini, u Beču smo osnovali Sinove Podrinja za inovativne projekte u našoj domovini.

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH UDRUŽENJA?

Ono što nas razlikuje od drugih je naša originalna vizija i jedinstven pristup prema domovini. Mi ulažemo u projekte i aktivno investiramo u razvoj Podrinja.

ŠTA ŽELIMO DA POSTIGNEMO?

Naša želja je unaprijediti budućnost za svakog stanovnika Podrinja, kako bi svi mogli imati bolje sutra.

GDJE SE NALAZIMO?

Smješteni u Beču, dostupni svima u Austriji i šire. Prigrljujemo sve koji žele unaprijediti situaciju u BiH. Pridružite nam se!

KAKO MOŽETE PODRŽATI NAŠE SINOVE PODRINJA?

Nudimo različite modele podrške, bilo kroz članstvo u Sinovima Podrinja, sponzorstvo posebnih događaja ili pružanjem izravne podrške i povezivanjem s našim poduzetnicima u BiH. Vaš doprinos ima dubok utjecaj.