MANIFESTACIJE.

OMLADISNKO DRUŽENJE U JANJI.

SIJELO U BEČU.

ZABILJEŽILI SMO NAJ TRENUTKE.

Ovog puta zajedno s nama doživjeli ste nezaboravne trenutke iz prošlosti uz duboke emocije koje njihova muzika stvara! Halid Muslimović, Adelisa i Raspjevane meraklije nisu samo izvođači; oni su čuvari dragocjenih trenutaka naše prošlosti.

Halid Muslimović
Adelisa Hodžić
Adelisa
Raspjevane meraklije

Naša manifestacija ne samo da vas vraća u dane kada su se stvarale uspomene koje su oblikovale vaše živote, već i pruža priliku za povezivanje i upoznavanje sa sličnim dušama. Naša misija je oživjeti te uspomene i stvoriti nove, kako bismo zajedno kreirali nezaboravno iskustvo. Hvala Vam što ste sa nama bili na Danu državnosti BiH u Beču, gdje su muzika i emocije zajedno stvoriti čarobno veče!

Ovdje, u srcu naše organizacije, osjećate duboke emocije. Našim članovima ne nudimo samo zabavu i priliku za nova prijateljstva, već stvaramo mostove među ljudima porijeklom iz BiH, koji danas dijele svoj život u Beču i diljem Austrije.

Kroz obilježavanje važnih datuma iz naše domovine, oživljavamo sjećanja na našu bogatu tradiciju i potičemo razvoj prijateljstava među bošnjacima u Austriji. Ovdje, nostalgično gledamo unatrag prema lijepim trenucima iz prošlosti, dok istovremeno sa strašću potičemo osjećaj patriotizma prema našoj zemlji.

Svako sijelo koje organiziramo nije samo veče zabave, već i prilika za podršku projektima koji će poboljšati našu zemlju, poticanje poduzetništva i nove načine razmišljanja. Ovdje, na ovom sijelu, zajedno gradimo mostove između emocija, nostalgije i neizmjerne ljubavi prema Bosni i Hercegovini.